У Запоріжжі оновлюють сміттєві баки

31.07.2023 14:50

Компанія «Вельтум-Запоріжжя» продовжує підвищувати якість послуги з вивезення сміття. Зараз триває заміна частини контейнерів на нові. Загалом найближчим часом підприємство планує замінити 40 контейнерів у Заводському районі.

Компанія «Вельтум-Запоріжжя» закуповує контейнери за обігові кошти підприємства. Один оцинкований контейнер вартує від 16 тис. грн, а пластиковий - в межах 10 тис. грн. Зараз у місті замінюють на нові старі зношені контейнери - як оцинковані, так і пластикові. Протягом останнього часу у Шевченківському районі та у Південному мікрорайоні вже встановили 80 нових металевих контейнерів. Надалі такі роботи заплановані у Космічному мікрорайоні, а також у Хортицькому та Дніпровському районах міста.

У підприємстві нагадують, термін експлуатації контейнерів насамперед залежить від містян. Баки призначені лише для побутових відходів. А якщо в них складати будівельне сміття, то контейнери швидко деформуються і ламаються. Також фахівці «Вельтум-Запоріжжя» наголошують, що вкрай важливо, аби містяни вчасно сплачували за надану послугу, адже саме завдяки цим коштам підприємство має можливість оновлювати контейнери та забезпечує стабільне вивезення сміття.