Розширюємо співпрацю з благодійними організаціями, які надають фінансову допомогу мешканцям постраждалого від обстрілів житла

31.07.2023 20:10

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Розширюємо співпрацю з благодійними організаціями, які надають фінансову допомогу мешканцям постраждалого від обстрілів житла.

Запоріжжя активно співпрацює з БО «АДРА» та БФ «Карітас Запоріжжя», один з напрямків роботи яких – грошова допомога мешканцям пошкодженого житла.

Наразі представники «АДРА» та «Карітас» оформили заявки на фіндопомогу мешканцям квартир, постраждалих від суботнього обстрілу, на загальну суму 369 000 гривень (по 6600 гривень на особу). Також БФ «Карітас» зареєстровано 7 заявок на ремонти постраждалих у суботу помешкань до 50 тисяч та 15 заявок на ремонти від 55 до 100 тисяч.

До надання грошової підтримки постраждалим залучаємо і нових партнерів. Зокрема обговорили з представниками БФ «Право на захист» співпрацю щодо оформлення фіндопомоги від УВКБ ООН для переселенців і постраждалих від обстрілів містян.

Дякуємо партнерам за допомогу Запоріжжю.

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми Переможемо! Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.