У Хортицькому районі продовжують благоустрій територій

03.08.2023 12:45

В усіх районах міста продовжуються роботи з благоустрою. У тому числі про виконані за тиждень з 27 липня по 3 серпня роботи розповіли представники Хортицької райадміністрації.

Так, 27 липня голова районної адміністрації Сергій Дергачов привітав медичних працівників з професійним святом та відзначив подяками районної адміністрації колективи медичних закладів за сумлінну працю в умовах дії воєнного стану.

Під час негоди минулого тижня в Хортицькому районі сталось падіння дерев та великих гілок. У суботу та неділю 29-30 липня бригади муніципальної аварійної служби «Запоріжремсервіс» почали наводити лад на вулицях району - видаляти зламані частини дерев, прибирати гілля, що впало, з доріг, пішохідних зон, прибудинкових територій. Роботи з прибирання повалених дерев та гілля підхопили працівники КРПБ «Зеленбуд»: вивезли зламане гілля по вул. Маршала Судця та Хортицькому шосе. 

Працівниками КП «ЕЛУАШ» протягом звітного періоду проводилися роботи з ручного прибирання автошляхів та тротуарів від ІІ мосту Преображенського до залізничного переїзду.

КРБП «Зеленбуд» виконали роботи зі збору сміття на загальній площі 53,5 га; покосу рослинності – 10000 кв. м у парку Поколінь; навантаження та вивезення скошеної трави по району – 3,2 га; підживлення добривами рослин – 300 кв. м по проспектах Інженера Преображенського та Ювілейному; прополювання квітників по вул. Сорочинській – 75 кв. м.

Роботи з благоустрою тривають.