У Запоріжжі нагородили підприємців - переможців конкурсу на кращу підготовку до новорічних свят

25.01.2018 15:23

Традиційно під час Новорічних свят в Запоріжжі проходить конкурс на найкраще оформлення вітрин, фасадів та прилеглої території. Сьогодні, 25 січня, переможці конкурсу приймали нагороди, подяки та привітання від представників міської влади.

Щорічно з 15 грудня по 10 січня в Запоріжжі проходить міський конкурс «Краще підприємство торгівлі, ресторанного господарства та громадського обслуговування по підготовці до Різдвяних та Новорічних свят». Організатори - департамент надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради, районні адміністрації.

Конкурсанти, серед яких магазини, ресторани, кафе, супермаркети, подавали заявки на участь в конкурсі до 4 січня. Конкурсна комісія оцінювала оригінальність, затишок і облаштування внутрішнього інтер'єру. Також віталися знижки на товари і послуги, проведення новорічних і різдвяних акцій для відвідувачів, в тому числі дітей. Переможців визначали в трьох номінаціях - кращі серед підприємств торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування.

- Це вже добра традиція - щороку визначати кращі підприємства, які найбільш яскраво й оригінально оформили свої будівлі, вітрини, інтер'єр до Нового року, проводили різні акції. У січні конкурсна комісія підбила підсумки. Були визначені 19 переможців, і сьогодні ми відзначаємо кращих, - розповів директор департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва міської ради Володимир Жуков.

Як розповів один із переможців, директор ТРЦ «Автора» Валентин Сотников, ідея оформити хол і поверхи центру належить молодій креативній команді співробітників «Аврори».

- Наш центр торгово-розважальний, і ми велику увагу приділяємо тому, як запорожці проводять тут свій час. Сюди приходять сім'ями, з дітьми, тому багато робиться для того, щоб тут можна було не тільки зробити покупки, але і приємно провести час, особливо у святкові дні,- розповів Валентин Сотников.

Серед кращих в оформленні фасадів та інтер'єрів в зимові свята також: магазин № 114 «Єва» (ТОВ «РУШ»); центр стоматології «МК»; магазин шкільної галантереї та аксесуарів «A - Shop»; ювелірний центр «Demos»; магазин «Арбат»; перукарня (суб'єкт господарювання Оксана Білогур); кафе «Підкова» (салону «Територія краси« Юнона »), ресторан «Венеція»; магазин «Світлана»; ТОВ «Шашлик маркет»; кафе «Шашлична №1»; магазин «Сімба»; громадський торговий центр «Амстор» ТОВ «Амстор Рітейл Груп»; магазин «ВИНА СВІТУ»; кафе-кондитерська «О'какао» (ТОВ« МИР СМАРТ »); кафе «Pinta»; заклад ресторанного типу «Brand Bar Бегемот».