У Запоріжжі прибрали чергову незаконну тимчасову споруду

09.08.2023 14:30

У місті триває боротьба з самовільно встановленими тимчасовими спорудами. Черговий об’єкт прибрали у Хортицькому районі.

Як повідомив департамент муніципального управління міськради на своїй сторінці у Facebook, робота з реалізації рішень виконавчого комітету щодо демонтажу незаконно розміщених споруд триває.

- На виконання рішення міськвиконкому забезпечено примусовий демонтаж незаконно встановленого об’єкта спільними зусиллями департаменту муніципального управління, інспекції з благоустрою, департаменту правового забезпечення Запорізької міськради, Патрульної поліції Запорізької області, Запорізького районного управління поліції, Хортицької районної адміністрації та КП "Муніципальна варта" з території Хортицького району, - йдеться у повідомлені. 

Демонтаж здійснюється  лише у випадку встановлення тимчасових споруд, які не мають жодних дозвільних документів та порушують Правила благоустрою території міста.

Також черговий МАФ днями прибрали з території Олександрівському району. Роботи в зазначеному напрямку тривають в усіх районах міста.