У Запоріжжі продовжують виконувати поточні комунальні ремонти

09.08.2023 15:15

За тиждень з 3 по 9 серпня спеціалісти КП «Запоріжремсервіс» виконали низку робіт з ремонту та благоустрою на об’єктах житлового фонду міста. Також брали участь у ліквідації наслідків ворожих атак рф. Про виконані роботи відзвітували на підприємстві.

Так, за вказаний період працівники КП відремонтували покрівлю за адресами: вул. С. Медведєва, 8; Нижньодніпровська, 4; Північне шосе, 3Б; Трегубенка, 28; бул. Шевченка, 22. На вулицях Трегубенка, 28; Сечєнова, 41А; Рекордній, 16; Гетьманській, 3 замінили водостічні труби.

У будинках 34А та 42А по вул. Перемоги та по вул. М. Гончаренка, 4 замінено інженерні мережі; на вулицях Радіаторній, 27А та Історичній, 61 замінили запірну арматуру. У будинку №14 на вулиці Миру трубопроводи  оснастили теплоізоляцією.

Профілактичний ремонт внутрішніх електричних мереж зробили на вул. Портовій, 6; Павлокічкаській, 50 та ще за п’ятьма адресами.  

У будинках по проспекту Соборному, 177,  по вулиці Радіаторній, 36 і 38, вул. Дудикіна, 11 – пофарбували газопроводи.

У чотирьох будинках на вулиці Перемоги, по одному — на вулицях Незалежної України, Л. Жаботинського та Козачій фахівці «Запоріжремсервіс» відремонтували вимощення.

Для облаштування місць компактного проживання ВПО встановлювали побутову техніку та додаткове приладдя у санвузлах. Крім того, виготовили цементну підставку, на яку у модульному містечку (вул. Стешенка, 18) встановлять генератор.

Триває відновлення скління у будинках, що постраждали від ворожих ракетних обстрілів. Протягом тижня ремонтно-виробнича служба "Запоріжремсервіс" працювала в Осипенківському мікрорайоні.

В усіх районах міста не припиняється покіс трави.  З 3 по 9 серпня оброблено майже 5 га території. У планах на наступний тиждень — ще понад 4,3 га.