У Комунарському районі тривають роботи з благоустрою

11.08.2023 11:45

Запорізькі комунальники продовжують наводити лад у місті. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах. У Комунарській районній адміністрації зокрема розповіли, що було виконано за тиждень з 3 по 10 серпня.

Так, минулого тижня фахівці районної дільниці КП «ЕЛУАШ» виконували роботи з утримання зупинкових об’єктів. Також комунальники прибрали від випадкового сміття тротуари по пр. Соборному, від наносного грунту під бордюрами дороги по пр. Соборному, вул. Космічній, вул. Чумаченка та вул. Комарова, очищали від сміття і листя решітки та колодязі зливової каналізації.

Продовжуються в районі роботи з поточного середнього ремонту тротуару по пр. Соборному, 13, дороги по пр. 40-річчя Перемоги.

Фахівці районної дільниці КРБП «Зеленбуд» минулого тижня щодня очищали від сміття газони на площі понад 200 000 кв. м, підміталися доріжки загальною площею близько 8 200 кв. м. Виконувались роботи з прополювання квітників, видалення порослі. Також «зеленбудівці» косили траву. Роботи було виконано на загальній площі 43 400 кв. м. Навантажено та вивезено 4,6 тонн сміття.

Працівники районної адміністрації також проводять обстеження берегової зони р. Дніпро та Гребного каналу щодо виявлення замору водних біоресурсів та рівню води у них.

Крім того, минулого тижня у зв’язку з негодою було перевірено стан вулично-шляхової мережі, внутрішньоквартальних територій, доріг та тротуарів на предмет падіння дерев та гілок. Комунальними підприємствами вжито заходів з ліквідації наслідків негоди на території району. Було виконано прибирання з тротуарів та проїжджих частин доріг гілок по вул. Комарова, вул. Чумаченка, 38, вул. Парамонова, вул. Космічній та Північнокільцевій.

Працювала в Комунарському районі й підрядна організація. Було виконано роботи з підбору випадкового сміття по вул. Чумаченка, 34-а, вул. Парамонова, 19, вул. Північнокільцевій, вул. Космічній, 76, 87, 131, у лісосмузі «Дубки», вул. Новокузнецькій біля автовокзалу. Також було вивезено гілля з внутрішньоквартальних територій по вул. Чумаченка, 3, 11, 12, 15, 23-в та вул. Космічній, 118-а