Концерн «Міські теплові мережі» продовжує підготовку до нового опалювального сезону

11.08.2023 13:55

Планові роботи з підготовки об'єктів теплопостачання до роботи в осінньо-зимовий період проводяться за власні кошти концерну відповідно до планів капітального і поточного ремонтів.

Так, з метою безперервного надання послуг з опалення споживачам, покращення якості та зниження втрат при транспортуванні теплової енергії проводиться заміна трубопроводів опалення по вул. Трегубова, 19, що в Дніпровському районі міста.

За час тривалої експлуатації трубопроводи потребували заміни, оскільки відпрацювали розрахунковий термін експлуатації, фізично зносилися та пошкодилися корозією. На підставі попередніх випробувань до плану ремонтів тепломереж було включено ремонт трубопроводу опалення за вже згаданою адресою вул. Трегубова,19.

На сьогодні тривають роботи з заміни 66 м пошкодженого трубопроводу діаметром 57 мм на трубопровід попередньоізольований, виконаний за сучасними технологіями. Тепловитрати такої труби у п’ять разів менші, ніж тепловитрати стальної труби.

Концерн «МТМ» продовжує планову підготовку об'єктів теплопостачання до роботи в осінньо-зимовий період. Загальна готовність нині складає 79%, а саме – 45 котелень, 36 центральних теплових пунктів, також замінено 4,383 км труб.