У запорізькому «Незламному Хабі» провели свято для дітей

15.08.2023 09:25

У мультифункціональному укритті-просторі «Незламний Хаб», розташованому в ПК «Орбіта», відбувся святковий захід до Дня молоді.

Попри війну у дітей має бути свято, вважають благодійники, тому об'єднують зусилля та організовують для малечі святкові заходи. Саме такі маленькі свята допомагають дітям відволіктися, поспілкуватися та розважитися.

Для проведення свята обрали безпечний простір у палаці культури «Орбіта». Раніше це приміщення використовували як тимчасове укриття. За ініціативи міської влади там зробили сучасний ремонт та створили комфортні умови для проведення культурних і освітніх заходів.

Свято до Дня молоді провели для дітей різних категорій. До його організації долучилися представники кількох благодійних організацій.

На заході діти співали та танцювали, гралися та змагалися. А на спеціальній локації вони мали змогу зняти емоційну напругу за допомогою малювання.

Під час святкового заходу також підбили підсумки конкурсу дитячих малюнків, який тривав протягом літа. Частину робіт показали на невеличкій експозиції. Згодом їх разом із картинами дорослих художників планують передати на благодійний аукціон, а всі виручені кошти направлять онкохворим дітям.