В Комунарському районі підприємцям нагадали про дотримання Правил благоустрою території

26.01.2018 14:43

В Комунарському районі відбулася нарада з підприємцями. Серед питань, які обговорювалися - утримання в належному стані територій, прилеглих до об'єктів торгівлі.

Комунарському районі відбулася нарада для підприємців, які працюють у сфері обслуговування населення. Обговорювались питання утримання в належному стані прилеглих до об'єктів торгівлі територій. У нараді взяли участь представники районної адміністрації, інспекції з благоустрою міської ради, районного відділення поліції.

Заступник голови районної адміністрації по Комунарському району Олександр Поздняков ознайомив учасників заходу з результатами перевірки об'єктів сфери торгівлі та послуг по питанню очищення від снігу та посипання підходів і під'їздів протиожеледними матеріалами.

Також присутнім нагадали про дотримання Правил благоустрою території м Запоріжжя і обов'язки по утриманню прилеглих територій в зимовий період. Зокрема, Олександр Поздняков зазначив, що керівники об'єктів торгівлі зобов'язані забезпечити прибирання території в радіусі не менше 15 метрів від межі. Сніг, лід, бруд необхідно прибирати до початку руху громадського транспорту і, в міру необхідності, протягом дня. Особливу увагу необхідно приділяти розчищенню тротуарів.

Перед підприємцями також виступив заступник начальника Комунарського відділення поліції Андрій Коротченко, який ознайомив присутніх з інформацією про стан злочинності в районі. Андрій Коротченко запропонував облаштовувати підприємства торгівлі засобами внутрішнього і зовнішнього відеоспостереження, що сприятиме попередженню правопорушень і розслідування злочинів.