За тиждень запорізькі комунальники кронували понад 3 тис. дерев

29.01.2018 11:40

Минулого тижня запорізькі озеленювачі ліквідували наслідки снігопаду – розчищали закріплені території вулиць, парків, скверів, посипали доріжки відсівом. Також продовжували роботи з кронування та видалення старих аварійних дерев.

За даними КРБП «Зеленбуд», минулого тижня в дні снігопаду і після його закінчення робочі та спецтехніка були задіяні у прибиранні закріплених територій від снігу. Були розчищені вулиці, парки, сквери загальною площею понад 380 тис. кв м. Це сквери Маяковського, Профспілок, Вінтера, біля меморіалу «Скорботна мати», Бірюка, Олександрівський, Прикордонників, Ювілейний, парки Гагаріна, по вул. Запорізького козацтва, імені Клімова, вулиці Добровольчих батальйонів, Ситова, Європейська, Комарова, Брюлова та інші. По проспекту Соборному від вул. Гагаріна до вул. 12 Квітня прибирали від снігу пішохідні переходи, зупинки.

Також комунальники посипали доріжки відсівом загальною площею 192670 кв. м. Було використано 32,88 т посипного матеріалу.

Тривали роботи з кронування та видалення старих аварійних дерев. За тиждень «зеленбудівці» обрізали 2780 дерев у парку Сагайдачного, скверах Запоріжжя-I, по вул. Євпаторійській/Глазунова, Автозаводська, 20, Шкільній, на Набережній магістралі (Олександрівський район), по проспекту Моторобудівників, вулицями Новгородською, Героїв 93-й бригади, по дорозі до аеропорту та на інших об'єктах. На бул. Шевченка, вул. Новобуд, пр. Ювілейному видалили 14 старих аварійних дерев.

У Заводському районі комунальники виконували фрезування пнів. Таким чином були викорчувані 22 пня.

Силами комунального підприємства вивезено 16 т сміття, гілок.