У Запоріжжі вшанували пам'ять героїв, загиблих під Крутами

29.01.2018 13:35

У Запоріжжі на Алеї захисників України відбувся мітинг пам'яті героїв Крут. Представники обласної, міської влади, військовослужбовці, представники громадських організацій поклали квіти до пам'ятного знаку та вшанували хвилиною мовчання загиблих захисників.

Сьогодні, 29 січня, на Алеї захисників відбувся мітинг, присвячений Дню пам'яті героїв Крут. Вшанувати пам'ять українських добровольців, які загинули під Крутами прийшли представники обласної і міської влади, військовослужбовці, представники громадських організацій, городяни.

- 100 років тому, 29 січня 1918 року, на станції Крути під Києвом відбувся бій, який став одним із символів жертовності, боротьби молодих українців за свободу і незалежність. Ми шануємо пам'ять загиблих героїв, пам'ятаємо про тих, хто віддав своє життя за ідеали свободи України, - розповів заступник міського голови Валерій Еделєв.

На честь загиблих героїв пролунав триразовий залп. Учасники мітингу поклали квіти до пам'ятного знаку та вшанували хвилиною мовчання загиблих захисників.