Міський контакт-центр «15-80» розширює свої можливості

29.01.2018 15:57

Запоріжці все активніше користуються можливостями порталу міського контакт-центру «15-80», який знаходиться за адресою https://1580.zp.gov.ua/ . Про це розповів директор комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями» Юрій Орєшкін.

Відзначимо, якщо раніше запоріжці могли додзвонитися до служби «15-80» тільки за однойменним телефоном, то за останній час ситуація змінилася в кращу сторону. Працюють телефони (061) 787-15-80, (050) 414-15-80, (067) 656-15-80.

- Якщо раніше був тільки телефон, то тепер створений та успішно працює портал міського контакт-центру. Кількість користувачів за останній час збільшилася в чотири рази. Вона поки досить невелика, але становить вже близько дев'яти тисяч. У період старту опалювального сезону близько 45% заявок ми отримували через портал, - зазначив Юрій Орєшкін.

За словами директора КП «Центр управління інформаційними технологіями», реєстрація на порталі «15-80» відкриває запоріжцям додаткові можливості. Зареєструвавши свій аккаунт в «Особистому кабінеті» мешканець зможе користуватися низкою сервісів. В результаті в автоматичному режимі можна буде отримувати інформацію про проведення у будинку планових роботах, з термінами завершення, заплановане відключення електроенергії, водопостачання і так далі.

Також контакт-центр планує збільшити кількість операторів, що працюють в зміну. Зараз завершується необхідна підготовча робота. Як зазначив Юрій Орєшкін, це дозволить скоротити час, протягом якого запоріжці чекають відповіді оператора на телефонний дзвінок.