Запоріжці можуть подавати в службу «15-80» заявки для керуючих компаній, скаржитися на роботу громадського транспорту

30.01.2018 10:35

Міський контакт-центр «15-80» приймає заявки городян не тільки для комунальних підприємств Запоріжжя. Сфера його діяльності постійно розширюється, до єдиної програми підключаються все нові підприємства. Серед них керуючі компанії, «Умвельт-Запоріжжя» і так далі. Про це розповів директор комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями» Юрій Орєшкін.

За словами директора комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями», зовсім недавно до програми міського контакт-центру підключилося підприємство «Умвельт-Запоріжжя». Це дозволяє в онлайн-режимі передавати йому заявки городян, в тому числі зі скаргами на вивезення сміття.

Контакт-центр налагодив взаємодію з «Запоріжгазом», «Запорізькими міськими електричними мережами», ведуться переговори з «Укртелекомом». Нагадаємо, запоріжці також можуть звертатися в службу «15-80» зі скаргами на роботу громадського транспорту.

- Одна з головних завдань контакт-центру оперативно проінформувати городян. Тому ми готові для цього співпрацювати не тільки з комунальними підприємствами, а й з іншими структурами, - підкреслив Юрій Орєшкін.

З 1 листопада питаннями обслуговування більшої частини житлового фонду міста займаються три керуючі компанії. Однак з заявками щодо їх роботи запоріжці також можуть звертатися в службу «15-80».

- Ігнорування заявок, які надходять через службу «15-80», з боку керуючих компаній немає. Зараз ми продовжуємо вдосконалювати нашу взаємодію. Можу сказати, що у нас є позитивна динаміка щодо виконання заявок, - сказав Юрій Орєшкін.