У Запоріжжі ремонтують дороги та оновлюють дорожню розмітку

22.08.2023 13:25

Комунальники продовжують ремонт доріг та тротуарів у різних районах міста, а також оновлюють дорожню розмітку.

Під час війни основна частина бюджетних коштів спрямована на армію, відновлення зруйнованих будинків та допомогу ВПО. Як зазначають у департаменті муніципального управління, зараз, при обмеженому фінансуванні, поточні ремонти виконують на тих локаціях, якими користується найбільша кількість людей.

Так, днями закінчився ремонт дороги на перехресті вулиць Говорухи та Культурної, а також дороги по вулиці Говорухи в бік вулиці Парамонова.

Відремонтували також тротуар в Олександрівському районі, який був у жахливому стані.

Фахівці наголошують, що всі ремонтні роботи виконують за встановленими нормами.

- Роботи з асфальтування тротуарів та доріг здійснюються різними марками асфальту. Після ремонту тротуарів та за технологією, коли покриття трохи «відстоїться», на всіх ділянках з пониженнями перед дорогами обов'язково буде укладено тактильну плитку для маломобільних груп населення. Також на всіх локаціях після завершення робіт здійснюється асфальтування примикань до проїжджої частини, - повідомили в департаменті муніципального управління ЗМР.

Крім того, в місті триває оновлення дорожньої розмітки. Зараз роботи виконують на головних вулицях міста та найбільш аварійних ділянках доріг.