В Хортицькому районі розповіли про результати своєї роботи за тиждень

23.08.2023 09:00

В усіх районах міста продовжуються роботи з благоустрою та підтримки життєдіяльності міста. У тому числі ці робота ведеться в Хортицьокому районі Запоріжжя. Представники райадміністрації відзвітували за тиждень – з 18 по 22 серпня.

21 серпня відбулась робоча зустріч представників Хортицької районної організації ветеранів з представниками міської влади. На всі питання були надані повні, обґрунтовані відповіді.

Протягом звітного періоду із залученням сил підрядної організації було вивезено 4 вантажні машини зрізаного гілля за адресами: вул. Лахтінська, 2, 4, 6, вул. Героїв 93-ї бригади, 17.

Працівникти КП «ЕЛУАШ» протягом тижня виконали ручне прибирання тротуарів від під’їзду до ІІ мосту Преображенського на площі 600 кв м. 

КРБП «Зеленбуд» виконали роботи зі збору сміття на загальній площі 53 га;
з покосу рослинності – 88000 кв м по пр. Ювілейному та у парку НГУ; з вигрібання скошеної трави – 15000 кв м  по пр. Ювілейному; з навантаження та вивезення скошеної трави – 3 т по пр. Ювілейному; з обрізання дерев – 20 од. по пр. Інженера Преображенського; з підмітання пішохідних доріжок – 3000 кв м  у парку НГУ.

Також, працівники-зеленбудівці використали 78 кубометрів води для поливу дерев та кущів.