Привітали та нагородили військовослужбовців

24.08.2023 15:50

Сьогодні Україна відзначає 32-у річницю проголошення Незалежності. З нагоди свята відбувся урочистий захід для військовослужбовців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Участь у святковому заході взяли військовослужбовці та гості, серед яких представники міської влади.

З перших днів війни 128-а окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада виконує бойові завдання в найгарячіших точках України, а також успішно знищує ворога на Запорізькому напрямку. Воїни 128-ї бригади борються до останнього, аби російська навала назавжди залишила Україну в спокої, іноді віддаючи свої життя.

Присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.

Під час урочистого заходу перший заступник міського голови Олександр Власюк привітав військових з Днем незалежності та подякував їм за героїзм та відвагу, проявлені при захисті України. Він зазначив, що воїни 128-ї бригади мужньо боронять Україну, гідно відповідають на атаки окупантів та гонять ворога з української землі.

З нагоди свята та за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народу, особистий внесок у справу зміцнення обороноздатності Запоріжжя Олександр Власюк нагородив командира 128-ї бригади медаллю «За особистий внесок у розвиток міста Запоріжжя», а військовослужбовцям вручив «Ордени пошани» та Почесні грамоти.