У Запоріжжі комунальники продовжують роботи з благоустрою

28.08.2023 15:00

Аби підтримувати в місті чистоту, зробити його ще більш охайним та привабливим працівники комунальних підприємств щодня ведуть роботи з благоустрою.

Так, працівники КРБП Зеленбуд з самого ранку сьогодні працюють у Шевченківському, Олександрівському, Комунарському, Дніпровському, Вознесенівському та Заводському районах обласного центру.

Зокрема, зеленбудівці розпочали новий робочий тиждень з наведення чистоти у сквері по вулиці Бочарова у Шевченківському районі. А в Комунарському районі зеленбудівці прибрали, навантажили і вивезли сміття з парку ім. Гагаріна. До того ж в Заводському районі прибирали сміття з зелених зон.

В Олександрівському районі сьогодні зеленбудівці наводили чистоту та доглядали за квітниками у сквері Театральному. По проспекту Соборному у Вознесенівському районі працівники підприємства доглядали за трояндами. А у Дніпровському районі пропололи троянди у сквері Розарій.

Крім того, роботи з благоустрою виконували і працівники КП «Титан». Сьогодні вони наводили лад у парку Перемоги у Вознесенівському районі, а також  у парках та скверах Дніпровського району.