У Запоріжжі прибирають з дахів бурульки та брили снігу

31.01.2018 13:00

У зв'язку з потеплінням у Запоріжжі стала актуальною проблема прибирання дахів від небезпечних бурульок та брил снігу. Заявки городян, які повідомляють про можливу загрозу, відпрацьовують керуючі компанії, в тому числі фахівці КП «Запоріжремсервіс».

Як повідомляють в КП «Запоріжремсервіс», останніми днями почастішали випадки звернень городян, які просять прибрати з дахів небезпечні бурульки і брили снігу. Роботи з прибирання дахів виконують кваліфіковані покрівельники підприємства.

В роботі у підприємства знаходяться заявки за кількома адресами. Сьогодні покрівельники КП «Запоріжремсервіс» прибирали дахи будинків на вулиці Рекордній і на пр. Соборному. Мешканці будинків поскаржилися на великі бурульки і брили снігу, які в будь-який момент можуть впасти.

- До нас часто надходять заявки по дахах. Сьогодні актуальне питання з прибирання покрівель від снігу, бурульок. У нас працюють кваліфіковані покрівельники, які пройшли спеціальне навчання і мають медичний допуск. У наших робітників є повна амуніція для таких видів робіт, - розповів начальник ремонтно-виробничої служби КП «Запоріжремсервіс» Олександр Янков.

На вулиці Рекордній покрівельники не тільки ліквідували небезпечні бурульки, а й замінили ділянку водозливної труби і встановили нову воронку.