У Запоріжжі триває ремонт житлового фонду

31.08.2023 11:25

Як повідомили у КП «Запоріжремсервіс», фахівці підприємства постійно ведуть роботи з обслуговування житлового фонду міста. Протягом останнього тижня, вони виконали ремонтні роботи у будинках Вознесенівського, Заводського, Комунарського та Дніпровського районів.

Аби не допустити виникнення аварійних ситуацій у 3 будинках, що розташовані за адресами: В. Зайцева, 10, Металургів, 1, Паркова, 10 - відремонтували ділянки покрівлі. У будинках по Маяковського, 7, Українській, 6а, Л. Жаботинського, 15 виконано заміну інженерних мереж холодного водопостачання, а по вул. Перемоги, 91, пр. Соборному, 139, вул. Космічній, 100б - ремонт каналізації.

Крім того, по вул. М. Гончаренка, 13 і по вул. Сєченова, 39 додатково очистили водостічні труби та жолоби.

В рамках підготовки до опалювального сезону у місцях компактного проживання ВПО виконано заміну трубопроводів та запірної арматури. Такі роботи були проведені за адресами: вул. Історична, 106 та вул. Сталеварів, 8. Нові деталі систем опалення також встановили у будинках по вул. Трегубенка, 24 і Алмазній, 32.

Також комунальники проводять профілактичний ремонт внутрішніх електричних мереж. Минулого тижня такі роботи було виконано у 7 будинках по вул. Історичній, 35, Посадочній, 5, Портовій, 8, Перемоги, 93 б, Волгоградській, 26, Незалежної України, 63а та 82. Ще дев’ять адрес внесено у план на наступний тиждень.

У 4 будинках, що розташовані по вулицям Історичній та Республіканській пофарбували газопроводи.

Протягом звітного періоду працівники КП «Запоріжремсервіс» провели покіс трави на площі більш ніж 5 гектарів.