У Запоріжжі відбувся турнір з міні-футболу

31.08.2023 11:35

В обласному центрі на підтримку Збройних Сил та з нагоди 32-ї річниці Незалежності України відбувся турнір з міні-футболу серед збірних команд міських та обласних установ і організацій. Мета турніру - популяризація здорового способу життя та збір коштів на підтримку Збройних Сил України.

У турнірі взяли участь 16 команд - Запорізької міської ради, Запорізької обласної ради, Запорізької обласної державної адміністрації, Служби безпеки України, Головного управління Національної поліції, Збройних Сил України, обласної прокуратури та військкомату, збірні волонтерів, адвокатів, ДСНС та Асоціації футболу Запорізької області, збірні територіальних громад області.

Під час урочистого відкриття турніру, заступник міського голови Анатолій Васюк побажав усім командам вдалої гри на футбольному полі та подякував Збройним Силам України, завдяки яким у Запоріжжі є можливість проводити спортивні змагання.

Переможцем турніру стала команда обласної ДСНС, яка, до речі, у матчі за вихід до півфіналу в запеклій боротьбі обіграла збірну Запорізької міської ради.

На другому місті команда Військової частини 3033, на третьому - Запорізької обласної ради.