Запорізькі лікарні продовжують отримувати гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів

31.08.2023 16:00

За інформацією фахівців КУ «Адміністрація з питань охорони здоров’я», з 24 по 30 серпня гуманітарну допомогу від міжнародних організацій отримали Центри первинної медико-санітарної допомоги №9 та №5, 4-та і 9-та міські лікарні та міська дитяча лікарня №5.

Світова спільнота підтримує запорізьку громаду. Так, минулого тижня Філія Асоціації «MEDICOS DEL MUNDO» передала КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №9» вироби медичного призначення та лікарські засоби.

Від представництва «ПРОДЖЕКТ ХОУП-ЗЕ ПІПЛ-ТУ-ПІПЛ ХЕЛС ФАУНДЕЙШН ІНК.» Запорізькі центри первинної медико-санітарної допомоги №5 та №9 отримали візки для прибирання та контейнери для медичних відходів.

До міської лікарня №4 надійшли набори для хірургічної та невідкладної допомоги від Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Міська дитяча лікарня №5 від Німецького товариства Міжнародного співробітництва (GIZ) отримала 4 книжкові стелажі (дитяча стінка для книжок та іграшок), 6 письмових столів, 6 мобільних тумб, 6 вішалок, 2 шафи та 8 мобільних фетрових перегородок.

А до міської лікарні №9 надійшло 2 дефібрилятори від Міжнародного Комітету Червоного Хреста.