Друге пленарне засідання 25-ї сесії міської ради відбудеться 7 лютого

31.01.2018 18:00

Перше пленарне засідання 25-ї сесії Запорізької міської ради було закрите сьогодні за пропозицією трьох депутатських фракцій - «Опозиційний блок», «Нова політика», «Наш край». Учасники сесії закликали депутатів усіх фракцій взяти участь у другому пленарному засіданні сесії, щоб продовжити консолідовано працювати в інтересах запоріжців.

Перед цим депутати проголосували ряд важливих для міста та городян питань. Для цього в залі була необхідна кількість депутатів, сесія була легітимною. Серед іншого затверджено близько 40 проектів рішень про надання матеріальної допомоги запоріжцям за рахунок депутатських фондів. Також були підтримані рішення про прийняття, внесення змін до положення ряду департаментів, інспекцій Запорізької міської ради. Затверджено Порядок надання пільгових кредитів молоді на будівництво, купівлю житла за рахунок коштів місцевого бюджету. Це ті рішення, які було необхідно розглянути вже сьогодні в першочерговому порядку.

Решта питань вирішено розглянути 7 лютого, під час другого пленарного засідання 25-ї сесії Запорізької міської ради. Його початок заплановано на 11:00.

Відзначимо, відповідно до регламенту сесія Запорізької міської ради може складатися з декількох пленарних засідань.