«Карітас Запоріжжя» привітав учнів 1 та 2 класів з початком навчального року

05.09.2023 09:15

Ця акція благодійників під назвою «Шкільний портфелик» вже стала традиційною. Представники благодійної організації влаштували дітям свято, а також подарували їм необхідне для навчання приладдя.

Напередодні нового навчального року у «Карітас Запоріжжя» влаштували справжні розваги. На захід запросили учнів перших і других класів, аби вони отримали позитивні емоції. Діти з сімей, якими опікується благодійний фонд, разом з аніматорами долучились до творчого процесу, зокрема розмальовували магніти, а також брали участь у різних активностях. Не забули й перевірити знання з математики.

Окрім цього, для школяриків підготували й подарунки. Це, зокрема, шкільне приладдя та портфелі.

Акцію «Шкільний портфелик» проводять в «Карітасі» вже 5-й рік поспіль. Цьорогіч благодійники допомогли забезпечити необхідним шкільним приладдям 150 дітей.

- Головний донор, який передав до «Карітасу» 150 портфеликів — це айті-компанія «Епам». В першу чергу видавали портфелики людям, які є нашими бенефіціарами, раніше зверталися по допомогу і говорили, що для дітей вони потребують шкільне приладдя. Також у нас є окремий дитячий простір, який відвідують діти, які потребують соціальної стабілізації та психологічної підтримки. Тож учасників дитячого простору ми також залучали. Ну і, звичайно, за допомогою цієї акції ми створили нагоду, щоб родини, які зараз опинилися у кризовій ситуації, змогли привести дитину на наше свято і трохи відволіктися, - розповіла представниця БФ «Карітас Запоріжжя» Катерина Сиваш.