У Запоріжжі тривають планові ремонти житлового фонду

06.09.2023 15:45

Всі служби та комунальні підприємства міста продовжують роботу в штатному режимі. Зокрема, ремонтні служби та підрозділи КП «Запоріжремсервіс» відзвітували про роботи, виконані на об’єктах житлового фонду з 31 серпня по 6 вересня.

Так, у будинках на вул. М. Гончаренка, 21 та Історичній, 42 проведено ремонт покрівель, скління — на вул. Перемоги, 71.

Заміну інженерних мереж центральної каналізації зробили за адресами: вул. Запоріжбудівська, 4; Космічна, 87; Поштова, 159Б.

В рамках підготовки житлових будинків до опалювального сезону мережі ЦО оновлено на  пр. Суміжному, 7 та  вул. Історичній, 37. Нову запірну арматуру встановили на пр. Соборному, 179, вул. Алмазній, 49 і Аматорській, 69.

Герметизацію уводів зробили на Б.Хмельницького, 12 і 29, Республіканській,  78.

У будинку №13 по вулиці Вавілова працівники ЗРС відремонтували вимощення, на вул. 12 квітня, 63 — примикання.

Проведено профілактичний ремонт внутрішніх електричних мереж на вулиці Незалежної України, 86А; у трьох будинках по вулиці Л. Жаботинського; а також на бул. Шевченка, 8;  Компресорній, 35; Трегубенка, 8; вул.Перемоги, 3 й 11. За 16 адресами такі роботи будуть проведені наступного тижня.

У чотирьох будинках Вознесенівського та Заводського районів фахівчині ремонтно-виробничої служби пофарбували газопроводи. 

Протягом тижня тривали заходи з відновлення скління у будинках, що постраждали від обстрілів. Також в усіх районах Запоріжжя продовжували боротьбу з карантинними рослинами, виконували роботи з благоустрою.