У Комунарському районі не припиняються роботи з благоустрою

08.09.2023 10:20

Запорізькі комунальники продовжують наводити лад у всіх районах міста. До виконання робіт з комплексного благоустрою долучаються також підрядні організації.

У Комунарській районній адміністрації повідомили, які роботи було виконано за попередній тиждень.

Так, співробітники районної дільниці ШЕД №6 КП «ЕЛУАШ» щоденно за графіком виконували роботи з утримання зупинок міського транспорту (57 зупинок).

Крім того, прибрали дороги від наносного ґрунту по пр. Соборному, вул. Космічній та вул. Тополиній. Провели поточний ремонт дороги по вул. Очаківській та вул. Космічній.

Працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» щоденно очищали газони від сміття (понад 280 тис. кв. м), прибирали сміття з урн у парках та скверах (155 урн) та підмітали доріжки (на площі понад 8 тис. кв. м).

Зеленбудівці продовжували також покіс трави. Роботи виконали у парку ім. Гагаріна (5 тис. кв. м), по вул. Магара (майже 3 тис. кв. м), 40-річчя Перемоги (понад 11 тис. кв. м), вул. Ситова (понад 10 тис. кв. м). Всього на площі майже 30 тис. кв. м.

Впродовж тижня з території району було вивезено 6 т сміття. Для поливу дерев та квітників використано понад 140 куб. м води. Прибрано скошену траву у парку ім. Гагаріна.

Продовжуються також роботи з прополювання квітників. За тиждень комунальники пропололи близько 757 кв. м клумб, а також 338 чагарників.

Співробітники підрядної організації виконали роботи з підбору випадкового сміття по вул. Олімпійській, вул. Чумаченка, 12, вул. Північнокільцевій, 17, на дитячих майданчиках, у лісосмузі «Дубки», поряд з 9 причалом, а також по дорозі до «Джазу». Також було вивезено гілля з внутрішньоквартальних територій по вул. Чумаченка, 23а.

КП «Запоріжміськсвітло» провело огляд та наладку мереж зовнішнього освітлення за заявками, які надійшли на «15-80» (вул. Магара 4б, ЗОШ 70, гімназія № 7).

Наступного тижня роботи з благоустрою на території Комунарського району буде продовжено за планом.