У Запоріжжі для дітей-переселенців провели заняття «Магія вересня»

08.09.2023 10:15

У Міському палаці дитячої та юнацької творчості щотижня проводять розважальні заняття для дітей з родин вимушених переселенців. Днями для малечі провели захід під назвою «Магія вересня» з іграми, творчими майстер-класами та подарунками.

Організовують пізнавально-розважальні заняття керівники творчих гуртків Палацу дитячої та юнацької творчості. Щотижня їх відвідують близько 15 – 20 дітей. Щоразу культорганізатори створюють для дітей нові захопливі сценарії.

До програми «Магія вересня» увійшли вікторини, під час яких команди в ігровій формі відповідали на різноманітні питання, а також майстер-класи з петриківського розпису та малювання кавою.

Такі маленькі свята допомагають малечі знайти своє призначення, а ще й знімають емоційну напругу і дозволяють набагато швидше соціалізуватися.

- Наші педагоги не тільки талановиті, вони ще й гарні психологи. Ми з задоволенням працюємо з цими дітьми й бачимо результати. Зараз ці дітки вже не такі, якими були рік тому, коли приїхали до Запоріжжя, - зазначила директорка міського Палацу дитячої та юнацької творчості Людмила Маринюк.