Міська влада готова до реалізації спільних проектів з канадським урядом

02.02.2018 12:47

У Запорізькій міській раді відбулася зустріч з представниками Посольства Канади в Україні. Обговорити подальшу реалізацію спільних програм і перспективних проектів із запорізькими колегами прибули заступник директора відділу міжнародного розвитку Посольства Канади в Україні Бронвін Круден, регіональний координатор Проекту ПРОМІС в Запорізькій області Світлана Кругляк.

У заході взяли участь заступник міського голови Валерій Еделєв, директор департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради Наталія Новак, директор департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Володимир Жуков, начальник управління з питань екологічної безпеки Гліб Золотарьов.

Як зазначив заступник міського голови Валерій Еделєв, за тривалий період спільної роботи досягнуті результати, які допомогли розширити горизонти співпраці між Запоріжжям та Посольством Канади в Україні. Зокрема, Запоріжжя є одним з партнерів проекту ПРОМІС, за підтримки якого було розроблено Програму розвитку малого і середнього бізнесу на 2017-2021 роки, а також Стратегія розвитку Запоріжжя до 2028 року.

- Сьогодні ми обговорили напрямки, в яких хотіли б продовжити подальшу співпрацю з канадським посольством. Зокрема, ця співпраця в сфері екології та енергозбереження. Упевнений, що реалізація нових програм сприятиме подальшому розвитку співробітництва між Запоріжжям та Канадою. Міська влада, в свою чергу, готова всіляко сприяти цьому, - розповів Валерій Еделєв.

По завершенню зустрічі заступник міського голови висловив надію, що подальша співпраця буде більш тісною і дозволить в подальшому реалізувати сумісні важливі для міста ініціативи.