У Запоріжжі тривають перевірки дотримання перевізниками договірних зобов'язань

05.02.2018 12:00

У Запоріжжі продовжує інспекції робоча група, яка займається перевіркою дотримання перевізниками договірних зобов'язань по перевезенню пільгових категорій городян. У складі робочої групи - фахівці управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку Запорізької міської ради, співробітники управління Укртрансбезпеки в Запорізькій області, представники Запорізької міської організації ветеранів АТО.

В результаті чергової перевірки учасники робочої групи зафіксували на маршруті №80 порушення договірних зобов'язань в частині перевезення пасажирів пільгових категорій. Фахівці управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку склали протокол про адміністративне порушення. Перевізник заплатить штраф.

Як розповів начальник управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку Запорізької міської ради Олександр Власюк, мета таких інспекцій - не покарати якомога більше порушників. Постійний контроль і моніторинг роботи міського транспорту дозволяє впливати на ситуацію і домагатися позитивних зрушень в бік поліпшення якості перевезення пасажирів.

Нагадаємо, що в Запоріжжі проводяться регулярні перевірки роботи транспорту на міських маршрутах. Перевіряється технічний стан транспорту, дотримання договірних зобов'язань в частині перевезення пільгових категорій та виходу на лінію передбаченого договорами кількості транспорту відповідного класу.