Результати особистого прийому Володимира Буряка. У запорізькому будинку почали ремонтувати покрівлю

05.02.2018 15:15

У будинку по проспекту Соборному, 167 комунальне підприємство «Запоріжремсервіс» ремонтує аварійну ділянку покрівлі. Вже замінено близько сорока листів шиферу. Робота триває. Про це розповів директор комунального підприємства «Запоріжремсервіс» Сергій Ращепкін.

За словами Сергія Ращепкіна, в будинку по проспекту Соборному, 167 протягом декількох років в ході поточних ремонтів частково замінили покрівлю. Однак одна з ділянок даху так і залишилася в аварійному стані, так як її не міняли. В результаті покрівля над трьома квартирами продовжувала текти. З проханням вирішити проблему запоріжці 25 січня прийшли на особистий прийом до міського голови Володимира Буряка.

- Міський голова поставив завдання розпочати ремонт аварійної ділянки покрівлі, як тільки дозволять погодні умови. Роботи ми почали 31 січня. Покрівлю міняємо поетапно, знімаємо старе покриття і відразу ж укладаємо новий шифер. Тільки після цього переходимо до нової ділянки, - сказав Сергій Ращепкін.

Житловики обіцяють завершити роботу вже наприкінці цього тижня. Всього тут необхідно укласти близько ста листів шиферу. Багато чого буде залежати від погодних умов, але з розкритою покрівлею мешканців обіцяють не залишити.