У Запоріжжі комунальники продовжують роботи з благоустрою

20.09.2023 16:00

Аби підтримувати в місті чистоту, зробити його ще більш охайним та привабливим працівники комунальних підприємств щодня ведуть роботи з благоустрою.

Так, сьогодні з самого ранку працівники КРБП "Зеленбуд" працюють у Хортицькому, Олександрівському, Комунарському, Дніпровському, Вознесенівському та Заводському районах обласного центру.

Зокрема, зеленбудівці розпочали новий робочий день з наведення чистоти у парку Трудової Слави у Вознесенівському районі та у сквері Піонерів, що в Олександрівському районі, де окрім інших робіт, провели очищення скульптурної композиції.

У Вознесенівському районі також викосили бур'ян на зелених зонах. А у Хортицькому - прибирали, навантажили і вивезли зелену масу.

У Заводському районі – сьогодні зеленбудівці наводили чистоту у скверах, а також прибрали, навантажили і вивезли опале листя.

По Дніпровському шосе пропололи пристовбурні лунки молодих дерев. А у Комунарському районі –  доглядали за квітниками і чагарниками на колі по вулиці Новокузнецькій.

Крім того, роботи з благоустрою виконували і працівники КП «Титан». Сьогодні вони наводили лад у парках та скверах Дніпровського району, де з-поміж іншого виконали ремонт лавок.