Запорізькі комунальники продовжують забезпечувати комфортні умови життєдіяльності у місті

20.09.2023 16:55

З метою підтримання охайного вигляду міста та забезпечення комфорту запоріжцям під час пересування вулицями сьогодні комунальники, зокрема, наносили дорожню розмітку, прибирали сміття та ліквідовували чергову незаконно встановлену споруду.

Як повідомили у департаменті муніципального управління Запорізької міської ради, у Запоріжжі триває боротьба з незаконно встановленими МАФами. Сьогодні забезпечено виконання рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради щодо демонтажу споруди, яка була встановлена без дозвільних документів та здійснювала незаконну торгівлю алкогольною продукцією. Спільно з інспекцією з благоустрою, департаментом правового забезпечення Запорізької міської ради, Запорізьким районним управлінням поліції, Патрульнрою поліцією Запорізької області, районною адміністрацією та КП «Муніципальна варта» незаконно встановлений кіоск ліквідовано з території Заводського району.

Також сьогодні нанесли дорожню розмітку на Набережній магістралі. А по вулиці Перемоги відновили підвищений бордюрний камінь на розподільчій смузі. Виконання робіт забезпечили фахівці КП «ЕЛУАШ». Також елуашівці встановили нову решітку дощоприймального колодязя на Набережній магістралі та виконали прибирання та очищення лоткової частини доріг.