У Запоріжжі відбулась «гаряча лінія» з директором департаменту з управління житлово-комунальним господарством

20.09.2023 18:20

20 вересня 2023 року під час «гарячої телефонної лінії» в міському «Контакт Центрі 15-80» на запитання жителів Запоріжжя відповідав директор департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради Сергій Польовий.

За роз'ясненнями до посадовця звернулись громадяни для вирішення наступних питань: щодо надання інформації про прийняття на квартирний облік в Запоріжжі військовослужбовця, який є внутрішньо переміщеною особою; щодо надання компенсації  за відновлення квартир заявника та дочки заявника, які були пошкоджені внаслідок ракетного удару; щодо капітального ремонту будинку по вул.Сєдова,1; щодо ремонту водостічного жолобу на фасаді будинку; щодо заміни або капітального ремонту електричних мереж в будинку по вул. Військбуд,86; щодо виділення депутатами коштів для прочистки зливової каналізації навколо будинків 34, 38, 40, 44 по вул. Європейська; щодо відновлення роботи ліфту по вул. Історичній, 31; щодо отримання щомісячної матеріальної допомоги за житло, яке зруйноване через ракетний обстріл.

Всім, хто телефонував, надано вичерпні роз'яснення. Відповідно до норм чинного законодавства, заявники також отримають офіційну відповідь у письмовому вигляді.