У Комунарському районі тривають роботи з благоустрою території

22.09.2023 08:40

Як розповіли у райадміністрації, у Комунарському районі комунальники протягом тижня косили траву, прибирали сміття, обрізали дерева та кущі, ремонтували дороги і тротуари тощо.

Так, протягом минулого тижня у районі щоденно виконувались роботи з очищення газонів від сміття. Комунальники прибрали понад 254400 кв. м території. В парках та скверах очистили від сміття 250 урн та підмели 9050 кв. м пішохідних доріжок. А також виконали роботи з прибирання доріг по пр. Соборному, вул. Миколи Ласточкіна та вул. Радіо від наносного грунту. Загалом було навантажено та вивезено 3 тонни сміття. А також з території біля будинків по вул. Чумаченка, 43 45, 14, 18, 24, 26, вул. Європейській, 12, 8 та вул. Північнокільцевій, 3, 5 вивезено листя.

Майже щодня в районі ведеться робота з покосу трави. Протягом тижня комунальники очистили від бур'яну територію площею 31430 кв. м. Роботи виконані по вул. Космічній, Сергія Серікова, Олександра Говорухи, в районі кінотеатру "Космос", по пр. Соборному та в районі Південного ринку.

Тривали роботи з поливу і прополювання квітників, чагарників та лунок дерев.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» провели санітарну обрізку дерев вдовж лінії електромереж по вул. Парамонова. А також виконали роботи з огляду та наладки мереж зовнішнього освітлення по пр. Соборному, вул. Космічній та вул. Європейській.

Крім того, виконано поточний ремонт дороги по вул. Європейській та проведено обстеження тротуарів за адресою: вул. Космічна - вул. Олександра Говорухи та вул. Чумаченка – вул. Космічна. Підготовлено заявку щодо їх ремонту.

Обстежено спортивний майданчик за по вул. Комарова, 25а щодо видалення дерев та можливості його експлуатації. Наразі виконано санітарну обрізку дерев.