У Запоріжжі триває боротьба зі стихійною торгівлею

27.09.2023 16:55

Інспектори КП «Муніципальна варта» продовжують опрацьовувати ділянки біля узаконених ринків, на які надходять численні скарги від жителів міста.

Під час таких перевірок інспектори проводять передусім роз’яснювальну роботу щодо незаконності стихійної торгівлі. Перевіряльники спрямовують торговців на ринки міста для подальшої реалізації продукції. Зараз на міських ринках є достатня кількість торговельних місць для розміщення всіх охочих. Крім того, торгівля на ринках у цивілізованих умовах вигідна як підприємцям, так і покупцям. Купівля товарів на офіційних ринках виключає загрозу для покупців бути отруєними недоброякісною продукцією. А для підприємців на ринках створено всі умови для ведення їх діяльності.

Крім того, в Запоріжжі продовжуються заходи задля покращення благоустрою міста. Так, спільними зусиллями Інспекції з благоустрою, департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради,  районного управління поліції, патрульної поліції, Вознесенівської райадміністрації та КП «Муніципальна варта» прибирали незаконну споруду, яка псувала вигляд міста. Згідно з рішенням виконавчого комітету міськради у Вознесенівському районі демонтували гараж, який було розміщено без дозвільних документів.