У Запоріжжі триває сезонний благоустрій територій

29.09.2023 09:00

Запорізькі комунальники підтримують чистоту й порядок у всіх районах міста. До виконання робіт з благоустрою також залучаються підрядні організації.

Як розповіли в Хортицькій районній адміністрації, за період з 22 по 28 вересня в районі було виконано низку робіт з благоустрою. Зокрема, фахівці підрядної організації ТОВ «Компанія Торгуніверсал» протягом звітного періоду вивезли 5 вантажівок зрізаного гілля. Роботи проводились за адресами: вул. Ентузіастів, 3, 18, вул. Запорозького козацтва, 15а, пр. Ювілейний, 45.

Також впродовж тижня підрядники виконували роботи з покосу рослинності. Покошено території загальною площею 3 га за адресами: вул. Курузова, 15, пр. Ювілейний, 27, вул. Василя Сергієнка, 33-39, 39, пр. Інженера Преображенського, 9, вул. Сорочинська, 24-26.

Працівники КП «ЕЛУАШ» протягом тижня здійснювали ручне прибирання автошляхів по вул. 14 Жовтня площею 900 кв.м та відремонтували асфальтового покриття автошляхів по пр. Ювілейному та Шосе Хортицькому загальною площею 113,46 кв. м.

Фахівці КРБП «Зеленбуд» провели роботи зі збору сміття на загальній площі 70,5 га; з покосу рослинності у парках та на вулицях району. Також «зеленбудівці» доглядали за насадженнями – формували крони кущів, поливали дерева, прополювали квітники, обрізали троянди, підмітати доріжки та вивезли 1,7 т опалого листя з території району.

Роботи з благоустрою минулого тижня були виконані й в Олександрівському районі. За інформацією районної адміністрації, на прибудинковій території по вул. Перша ливарна, 29 здійснили звалювання 3 аварійних дерев. У роботі були задіяні 3 працівника та спецтехніка - вантажний автомобіль та автопідйомник.