У Шевченківському районі тривають роботи з благоустрою

29.09.2023 09:10

У всіх районах Запоріжжя співробітники комунальних підприємств та підрядних організацій виконують роботи з благоустрою. Протягом тижня, з 22 по 28 вересня, на території Шевченківського району було виконано низку запланованих робіт.

Як повідомили в Шевченківській райадміністрації, минулого тижня відділ житлово-комунального господарства та благоустрою виконав роботи, відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг.

Так, на території Шевченківського району видалили аварійно небезпечні дерева по вул. Бочарова.

Працівники КРБП «Зеленбуд» провели роботи щодо впорядкування зеленої зони та квітників на перехресті автошляху Харків-Сімферополь та вул. Чарівної, у Військовому містечку, по вул. Іванова. Вони також очистили газони, зібрали й вивезли опале листя, покосили траву. Роботи виконувалися по вул. Ігоря Сікорського, вул. Червоній, вул. Чарівній, вул. Шевченка, вул. Стартовій та у парку по вул. Бочарова. Крім того, зеленбудівці провели обрізку чагарників у парку ім. Клімова.

Минулого тижня фахівці КП «ЕЛУАШ» виконали роботи з утримання колесовідбійного брусу по вул. Солідарності, прибрали дорожнє покриття від наносного ґрунту по вул. Військбуд та вул. Круговій. А підрядники провели ремонт огороджувальних поручнів на пішохідному мосту по вул. Фабричній.

Крім того, мешканці квартальних комітетів приватного сектора Шевченківського району не припиняють роботу з покосу карантинних трав та приведення до належного санітарного стану прибудинкових територій.