У ДЮСШ «Майстер Січ» міста Запоріжжя триває набір дітей до секції кікбоксингу

29.09.2023 09:45

Тримати удар та загартувати свій характер і витримку - цьому можна навчитися у дитячій юнацько-спортивній школі «Майстер Січ», де функціонує відділення кікбоксингу. Заняття проводять в групах як для новачків, так і для тих, хто вже має спортивні досягнення.

У спортивній школі «Майстер Січ» функціонує кілька груп в залежності від рівня підготовки спортсменів. У старшій групі займаються спортсмени віком до 23 років, що вже мають спортивні досягнення: кандидати в майстри спорту, майстри спорту, мають перший розряд. Є й група для новачків. Заняття для них проводять чотири рази на тиждень по півтори години. Тут виконують як загальні фізичні вправи, так і опановують правила ударів руками і ногами в спеціальній екіпіровці.

Наразі у спортивній школі «Майстер Січ» триває набір до секцій олімпійського виду спорту. Стати чемпіоном світу з кікбоксингу може кожен, зазначають тренери. Головне при цьому мати наполегливість, чималу витримку та жагу до перемог. Записатись до ДСЮШ на секцію кікбоксингу можна за адресою: вул. Пархоменка, 10.