У Запоріжжі для дітей з обмеженими можливостями організували подорож на байдарках

11.07.2017 11:43

Як повідомляє управління соціального захисту населення міської ради, в Запоріжжі працюють сім відділень соціальної реабілітації дітей з інвалідністю, основне завдання яких - це соціалізація дітей, комплексна корекційна допомога фахівців, підготовка до інтеграції в Загальноосвітні установи.

З початку року кваліфіковану допомогу фахівців отримали близько 340 дітей віком від 2 до 18 років. Фахівці відділень соціальної реабілітації дітей з інвалідністю Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Не тільки проводять для своїх вихованців реабілітаційні заняття, але й організовують різні розважальні заходи, ігри на свіжому повітрі, проводять пізнавальні екскурсії.

Так, для вихованців відділення Олександрівського району Центр пригод «Кон-Тікі» організували прогулянку на байдарках по Дніпру. Для дітей, їх батьків провели інструктаж по азам безпечної поведінки на воді та правилами перебування в байдарці. Після учасники заходу змогли насолодитися прогулянкою по Дніпру і помилуватися пейзажами Запоріжжя.