На засіданні міської робочої групи триває розгляд важливих для підприємців питань

04.10.2023 12:40

Продовжує працювати міська робоча група з питань зменшення нарахувань за тепло для підприємців. Чергове засідання відбулось сьогодні під головуванням заступника міського голови Віктора Гординського. У заході взяли участь представники підприємців, концерну «Міські теплові мережі», департаменту з управління житлово-комунальним господарством міської ради.

На засіданні обговорили ситуацію з розглядом пропозицій змін до методики, затвердженої наказом Мінрегіону №315, від якої залежать нарахування за тепло для підприємців. На сьогодні на державному рівні можливі зміни продовжують опрацьовувати. Зокрема пропозиції, надані запоріжцями. Представники Запоріжжя беруть активну участь у цій роботі.

Також учасники заходу розглянули ситуацію з відтермінуванням позовів концерну «МТМ» до підприємців щодо боргів за тепло, переваги одноставкового та двоставкового тарифів при нарахуваннях за тепло, обговорили можливості перерахунку за тепло для підприємців, які припинили через війну підприємницьку діяльність та «відключили» опалення у приміщеннях, що їм належать.

Робота робочої групи продовжується. Підприємці підняли декілька питань, які необхідно розглянути. Після опрацювання фахівцями ці питання буде винесено на обговорення на черговому засіданні групи.