У Шевченківському районі триває сезонний благоустрій території

05.10.2023 10:45

Комунальники не припиняють наводити лад на закріплених територіях районів. У Шевченківській райадміністрації розповіли, які роботи були виконані з 29 вересня по 5 жовтня.

Протягом звітного періоду відділом житлово-комунального господарства та благоустрою відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг здійснено:

  • видалення аварійно небезпечних дерев по вул. Бочарова;
  • КРБП «Зеленбуд» провело роботи з прибирання території в сквері по вул. Бочарова, покіс трави по вул. Солідарності, вул. Іванова, ул. Спартака Маковського;
  • КП «ЕЛУАШ» здійснювало прибирання дорожнього покриття від наносного ґрунту по вул. Круговій, вул. Військбуд.

Крім того, 4 жовтня в районі було відкрито меморіальну дошку солдату Збройних Сил України Віталію Животінкіну, який загинув під час виконання бойового завдання. Пам’ятний знак встановили на будинку, в якому мешкав захисник. Участь у відкритті меморіальної дошки взяв голова Шевченківської районної адміністрації Федір Маєр.

Також 4 жовтня в малій залі районної адміністрації відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Розглянуто 32 питання.

Окрім цього, мешканці квартальних комітетів №115/124, 92, 96 не припиняють допомагати військовослужбовцям ЗСУ - збирають та передають для захисників засоби гігієни, одяг, білизну, готують обіди.