У Запоріжжі розширюють перелік замовників суспільно корисних робіт

10.10.2023 14:05

На минулій сесії депутати міської ради підтримали проєкт рішення, підготовлений департаментом правового забезпечення Запорізької міської ради, та додали двох замовників суспільно корисних робіт - благодійну організацію «Благодійний фонд «Артак разом до мрії» та благодійний фонд «Покоління майбутнього».

З метою залучення людей, які тимчасово залишилися без роботи, до виконання ними суспільно корисних робіт цього тижня відбулась робоча зустріч за участю фахівців Запорізької філії Запорізького обласного центру зайнятості, представників міської влади та БФ «Покоління майбутнього». Під час зустрічі було укладено договір на залучення 20 осіб, які знаходяться на обліку Центру зайнятості, до суспільно корисних робіт, з перспективою розширення співпраці та залучення до 80 осіб.

Благодійний фонд «Покоління майбутнього» тісно співпрацює з волонтерським об'єднанням «Під парасолькою», яке займається плетінням сіток для бійців на фронт. Наразі безробітні будуть залучені саме до цих вкрай важливих робіт.

Запорізька міська рада підтримує такі ініціативи, тому всіляко сприяє розширенню переліку замовників суспільно корисних робіт.