Запорізькі комунальники продовжують підтримувати благоустрій міста

10.10.2023 17:55

У Запоріжжі продовжуються роботи з благоустрою. Зокрема, про свою діяльність сьогодні розповіли у комунальних підприємствах «Титан» та «Зеленбуд». Робітники КП займались впорядкуванням зон відпочинку, парків та скверів в усіх районах міста.

Так, за інформацією КП «Зеленбуд», робітники сьогодні викошували траву біля басейну «Байкал» у Комунарському районі міста, фарбували дитячий майданчик у парку ім.академіка Клімова, проводили викошування зелених зон, впорядкування квітників, обрізання дерев на прилеглій території братського поховання по вулиці Скворцова у Заводському районі. Також «зеленбудівці» робили сьогодні формовочну обрізку чагарників по вулиці Магара у Комунарському районі, очищення доріжок від трави у сквері по вулиці Стефанова у Шевченківському районі, впорядкування квітників на площі Запорізькій, у сквері по вулиці Верхній та по проспекту Металургів у Дніпровському районі.

КП «Титан» повідомив, що сьогодні його робітники наводили лад на території парку Перемоги, а також викошували траву на зелених зонах по вулиці Вінтера у Дніпровському районі міста.