Комунальники підтримують лад на вулицях Хортицького району

12.10.2023 11:35

Запорізькі комунальники продовжують виконання планових сезонних робіт з благоустрою території. Що було виконано за тиждень – з 6 по 11 жовтня в Хортицькому районі розповіли в райадміністрації.

Впродовж звітного періоду з території району було вивезено 2 вантажівки сухого гілля та сміття. До ладу приведена територія по вул. Запорозького козацтва, 15а та по вул. Курузова, 7.

Також виконані роботи з ручного прибирання автошляхів. Комунальники навели чистоту на площі 550 кв. м по вулицях: Маршала Судця, Рубана, Курузова та 14 Жовтня.

По Хортицькому шосе відремонтовано 263 кв. м асфальтового покриття.

Крім того, працівники КРБП «Зеленбуд» протягом тижня зібрали сміття на території району площею 30 га та викосили траву на площі 34300 кв. м по вулицях: Козака Бабури, Сорочинській, Запорозького козацтва, Калнишевського, Лахтинська тощо.

Також зеленбудівці протягом звітного періоду у Хортицькому районі поливали дерева та кущі, по вул. Рубана сформували крони 4-х дерев та кущів, по пр. Інженера Преображенського пропололи квітники загальною площею 270 кв. м та у сквері ім. П. Калнишевського - 79 лунок дерев, по вул. Сорочинській підстригли 300 м живоплоту, у парку Поколінь прибрали квітники, що вже відцвіли.