У Шевченківському районі тривають роботи з благоустрою

13.10.2023 09:05

За інформацією Шевченківської районної адміністрації, з 5 по 12 жовтня відділом житлово-комунального господарства та благоустрою, відповідно до укладених договорів, з виконавцями послуг проведено часткове видалення аварійних дерев на вул. Бочарова.

Працівники КРБП «Зеленбуд» провели покіс трави по вул. Іванова, прибрали опале листя на зеленій зоні, впорядкували квітники, пофарбували дитячий майданчик в парку ім. Академіка В.Я. Клімова. Також вони виконали роботи з покосу трави, стрижку живоплоту та прибирання території меморіального комплексу «Летять журавлі», прибрали опале листя та навели лад у сквері по вул. Бочарова та сквері по вул. Стефанова.

КП «ЕЛУАШ» протягом тижня виконував роботи з прибирання дорожнього покриття від наносного ґрунту по вул. Челябінській, прибиранню тротуарів по вулицях Магістральній, Чарівній.

6 жовтня здійснено виїзні комісійні обстеження житлових умов з питань реєстрації громадянина Шевченківського району помічником дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров'я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов'язки.

11 жовтня відбулося засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб при районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району. Розглянуто три питання.

11 жовтня в малій залі районної адміністрації відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, розглянуто вісім питань.

Минулого тижня мешканці квартального комітету №96 зібрали та передали продукти харчування для військовослужбовців. Мешканці квартального комітету №120 – цукерки, смаколики, чай, теплі шкарпетки, шапки, одяг та засоби гігієни.