Запоріжці позитивно оцінюють роботу ЦНАПів

13.10.2023 18:55

Департаментом адміністративних послуг міської ради проведено моніторинг якості надання адміністративних послуг за вересень 2023 року. Головна мета – оцінка впливу війни на діяльність ЦНАП м. Запоріжжя та його територіальних підрозділів, зокрема на доступність надання послуг, на якість їх надання та кількість запроваджених послуг, які користуються попитом у відвідувачів ЦНАП.

Загалом до ЦНАП м. Запоріжжя та його територіальних підрозділів протягом вересня звернулось 6716 відвідувачів. В опитуванні взяли участь 243 відвідувача.

У зовнішньому оцінюванні, проведеному Міністерством цифрової трансформації України, взяли участь 30 відвідувачів. З них двоє оцінили роботу ЦНАП на 8 балів із 10, всі інші надали найвищій бал — 10.

Відвідувачі заповнили 196 анкет, з яких позитивно оцінює роботу ЦНАП 191 відвідувач. Разом з тим було отримано 17 листів-пропозицій щодо запровадження паспортних послуг у ЦНАПі. Також залишено схвальні відгуки за запроваджені послуги у сфері реєстрації місця проживання фізичних осіб.

Департамент адміністративних послуг міської ради продовжує працювати над запровадженням нових послуг у ЦНАП м. Запоріжжя задля зручності запоріжців.