Запорізькі комунальники продовжують підтримувати лад на вулицях міста

17.10.2023 16:10

Працівники комунальних підприємств «Зеленбуд» та «Титан» кожного дня працюють у парках та скверах, на узбіччях доріг та у зелених зонах, аби постійно підтримувати охайний та затишний вигляд міста. З початку тижня комунальники прибирали сміття та опале листя, викошували бур’яни, доглядали за деревами.

Новий робочий тиждень у Заводському районі зеленбудівці розпочали з наведення чистоти у скверах. А сьогодні прибрали, навантажили і вивезли зелену масу і сміття з території району.

У Шевченківському районі впродовж двох останніх днів зеленбудівці викошували зелені зони вздовж дороги до аеропорту, навели чистоту у парку ім. Академіка Клімова, у сквері по вулиці Бочарова та на зеленій зоні по вулиці Іванова. А також прибрали опале листя з газонів по вулиці Чарівній.

У Вознесенівському районі працівники комунального підприємства навели чистоту та лад у парку Трудової Слави та у сквері Профспілок. А також провели розпилювання і вивезення гілля та продовжили осінній догляд за деревами.

Зеленбудівці прибрали та вивезли опале листя, гілля, сміття та зелену масу з території парків та скверів Комунарського, Дніпровського і Хортицького районів. А також впорядковували квітники у парках.

Працівники КП «Титан» провели прибирання закріпленої території Правобережної площі та парку Енергетиків.