Працівники КП «ЕЛУАШ» продовжують ремонтно-відновлювальні роботи на вулицях Запоріжжя

18.10.2023 17:00

Фахівці КП «ЕЛУАШ» щодня дбають про належний стан вулиць і доріг міста, виконують роботи з поточного ремонту, впорядкування та благоустрою території. Зокрема, сьогодні елуашівці прибирали закріплені за підприємством території, пофарбували металеву огорожу на водоперепускній трубі через Набережну магістраль і річку Суха Московка, а також взяли участь в ліквідації наслідків нічної ракетної атаки на Запоріжжя.

Цього тижня спеціалісти КП «ЕЛУАШ» виконали роботи з фарбування металоконструкції мосту та закінчили покіс трави на тротуарі між вулицями Зачиняєва та Героїв 37 батальйону, а також привели до належного санітарного стану тротуар між вул. Істоміна та вул. Героїв 37 батальйону.

По вулиці Республіканській нанесли дорожню розмітку. На Набережній магістралі встановили нову решітку. А по вулиці Святого Миколая очистили лоток. У Заводському районі розпилили та прибрали аварійні дерева. По вулиці Чарівній встановили нову решітку та очистили дощоприймальні колодязі. По вулиці Олександрівській відремонтували оглядовий колодязь.

Загалом у місті з початку тижня елуашівці провели поточний ремонт аварійних ділянок доріг та тротуарів, а також очистили дощоприймальні колодязі. У Вознесенівському районі виконали підготовчі роботи до поточного ремонту тротуару.