Роботи з благоустрою не припиняються у Комунарському районі

20.10.2023 08:55

Працівники комунальних підприємств постійно проводять роботи з благоустрою міста, підтримання в належному стані прибудинкових територій, зелених зон, парків та скверів, ліквідовують аварійні дерева, ремонтують дороги та тротуари тощо. Зокрема, які роботи були виконані впродовж минулого тижня на території Комунарського району, розповіли в районній адміністрації.

Протягом звітного періоду було видалено 40 аварійних дерев на внутрішньоквартальних територіях. Роботи продовжуються.

Також були виконані роботи з ручного очищення тротуару по пр. Соборному та доріг від наносного грунту під бордюрами по вул. Чумаченка та по пр. 40-річчя Перемоги.

Щоденно в районі комунальники очищують газони від сміття. За тиждень прибрали на площі понад 200 000 кв. м. В парках та скверах від сміття очистили 250 урн та підмели 10 460 кв. м пішохідних доріжок.

Протягом тижня комунальники скосили траву на площі понад 30 тис. кв. м. Роботи виконані по вул. Водограйній, в районі вокзалу Запоріжжя-1, у сквері по вул. Автозаводській та по вул. Космічній.

Крім того, у районі проведені роботи з формування 14 дерев у парку ім. Ю. Гагаріна та 97 дерев по вул. Новокузнецькій, прополювання лунок 147 дерев в парку ім. Гагаріна, очищення 8500 кв. м газонів від листя по вул. Чумаченка та по вул. Комарова, у парку по вулиці Нагнибіди та у парку ім. Ю. Гагаріна, поливу дерев і квітників.

За тиждень в районі навантажено та вивезено 4,1 тонни сміття.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» виконали роботи з огляду та наладки мереж зовнішнього освітлення за заявками служби 15-80, а також в районі гімназії № 7, по вул. Космічній, вул. Приватній, Дослідній станції, та по вул. О. Говорухи.