У Запоріжжі комунальники на вулицях міста проводять роботи з благоустрою

20.10.2023 16:00

Щодня працівники комунальних підприємств працюють на вулицях міста задля підтримання чистоти, охайного вигляду та забезпечення комфорту запоріжцям під час пересування вулицями. Зокрема сьогодні фахівці КП «ЕЛУАШ» прибирали сміття на закріплених за підприємством територіях, косили траву, ремонтували дорогу тощо. Також техніка працювала по вулиці Солідарності.

З самого ранку сьогодні працівники КП «ЕЛУАШ» працюють на вулицях міста. Вони провели механічне прибирання тротуарів, покосили траву та очерет, зібрали сміття біля мосту по пр Соборному через р. Мокра Московка та поблизу мосту по вулиці Тернопільській

По вул. Зачиняєва очистили дощоприймальний колодязь та відремонтували решітки за допомогою зварки. Також сьогодні елуашівці привели до належного санітарного стану прилеглу територію біля водоперепускної труби по вул. Яценка, пофарбували металеву огорожу та провели зварювальні роботи з ремонту настилу пішохідної зони мосту по вул. Вишневій. Крім того виконували поточний ремонт доріг міста.

Як повідомили в департаменті муніципального управління, у місті тривають роботи з гідравлічного очищення систем зливових каналізацій, а також з відновлення колесовідбійних брусів, які є одним з елементів, що забезпечують безпеку на дорогах водіїв та пішоходів. Крім того, комунальники почали виконувати ремонтні роботи по вулиці Солідарності.

Нагадаємо, наприкінці вересня було ухвалено рішення виконавчого комітету щодо передачі об'єкту – ремонту вулиць Шевченка та Солідарності - департаменту муніципального управління. Вирішення цього питання перебуває на контролі міської влади.